McLouis 700

6 Places 3 llits dobles

Autocaravana caputxina de 6 places amb 130CV, l’autocaravana ideal per viatjar amb família nombrosa però també és òptima per parelles, grups de parelles amb per nens ja que disposa de 2 llits de matrimoni permanents i 1 tercer llit de matrimoni que es monta al menjador. Gran garatge i molt d’espai interior.

Característiques de l’autocaravana

Calefacció:

A l’interior de l’autocaravana tindreu a disposició una calefacció canalitzada graduable que garanteix una temperatura agradable ideal per sentir-se com a casa en escapades durant l’hivern.

Menjador:

L ’autocaravana Mc Louis 700 disposa d’una taula menjador en la que hi poden menjar 6 persones. Aquesta taule es converteix en un llit de dues places.

Cuina:

La cuina esta equipada amb tots els accessoris necessaris. Fogons de gas, amb nevera i congelador. També disposes del nostre Kit de cuina: plats, coberts, vasos, vol, olla, paella i productes de neteja.

Lavabo:

El lavabo és espaiós i pràctic amb dutxa i cortina separadora. Equipada també amb varis armaris i amb pastilla per dissoldre les aigües negres.

Assegurança:

Les autocaravanes tenen una assegurança a tot risc amb franquícia de 600 euros.

Assistència en carretera 24h a tot Europa.¨

Garatge:

El garatge esta situat a la part posterior sota el llit de matrimoni. Espai de garatge molt gran amb capacitat de bicicletes, maletes i de més…

Llits:

  • 3 llits dobles: Un a la part superior del conductor, l’altre a la part posterior a obre el garatge i altre a la taula gran del menjador.

Tendal:

Completa l’equip fixe de l’autocaravana un tendal abatible 3 x 3 metres a l’exterior.

Contacte amb nosaltres:

647430848

autocaravaneskoala@gmail.com

On som?

Fornells de la Selva,

Girona 17458

Horaris:

Demanar cita prèvia.

Aliats:

Consulta'ns